Back to our Home Page

 

Please install Flash Player to continue.

<< Previous

Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Next >>


June 30 - July 3, 2008

9:00 am - 10:00 pm

DFW Hyatt Regency Hotel
Dallas / Fort Worth Airport
Dallas / Fort Worth , Texas 75261
United States

Event Poster
The International Worship Institute conference - "Embracing His Presence"

Jack Hayford, Steve Fry, Eddie James, John Stevenson, Bob Sorge, Robert Stearns, Ross Parsley and many more!

Full details at www.worshipinstitute.com

 

*Beracah Production's president Ed Wilson-Liu is a long time Director of the Worship Institute serving in a role of Exhibits Director and in Corporate Marketing.   He has also taught workshops at the Institute and drummed for various worship leaders.   To contact Ed, call (604) 879-1124 (Vancouver, BC. Pacific time zone) or email him at worship@telus.net



June 21, 2008

9:00 am - 10:30 pm

Broadway Church
2700 East Broadway Ave.
Vancouver, British Columbia V5M 1Y8
Canada

Event Poster
Pacific Northwest Singles Conference

Keynote speakers - Michelle McKinney Hammond / David Edwards and comedian Leland Klassen

A day of informing, equipping and inspiring singles of all ages towards personal growth, contentment and wise choices.

Featuring two dynamic keynote speakers - Michelle McKinney Hammond www.michellehammond.com and David Edwards www.davetown.com - along with comedian Leland Klassen  www.lelandklassen.com/Home.html  and live music!

PACIFIC NORTHWEST SINGLES CONFERENCE
Broadway Church Auditorium
Sat. June 21st, 2008

Schedule (subject to change)

CONFERENCE AGENDA: 

8:00 am - registration begins / doors open

9:00 - 9:10 am - Greetings / Sponsors (10 min)
9:10 - 9:30 am - Comedian Leland Klassen (20 min)
9:30 - 10:30 am - Plenary Session # 1 - with keynote speaker Michelle McKinney 
                          Hammond (60 min)
   
10:30 - 11:00 am - Morning Coffee Break (30 minutes) 
11:00 - 12:00 pm - Plenary Session # 2 with keynote speaker David Edwards (60 min)

12:00 - 1:30 pm - Lunch break (1.5 hours; delegates on your own at local 
                          establishments; list of restaurants and map will be made available)

1:30 - 2:05 pm  - Band  (35 min.)
2:05 - 3:00 pm - Plenary Session # 3 - Michelle McKinney Hammond (55 min)

3:00 - 3:20 pm -  Afternoon Coffee Break (20 minutes)

3:20 - 3:35 pm - Comedian Leland Klassen (15 min)
3:35 - 4:30 pm - Plenary Session # 4 with David Edwards (55 min)
4:30 - 5:30 pm - Closing Plenary Session # 5 - Q & A open mic session with David and
                         Michelle

5:30 - 7:30 pm - Dinner break (2 hours; delegates on your own at local establishments)

Evening: 
7:30 - 10:30 pm - Evening Dessert Social (Fellowship Hall - Broadway Church) featuring "The Conversation Cafe" and comedian Leland Klassen.

7:30 - 8:00 pm - meet & greet / eat desserts, coffee, tea (stand up reception)
8:00 - 8:25 pm - Comedian Leland Klassen will entertain (25 min.)
8:25 - 10:30 pm - The Conversation Cafe (approx. 2 hours)

 Missions fundraising for our Korean college and career trip to Edmonton will also occur during the conference with water, snack items on sale during breaks along with hair cutting services done by two trained Korean hair stylists (room 108 lower level). 

*Sorry, Broadway church is unable to cater lunch or dinner meals for this event due to other events at the church that day.  A map of nearby restaurants will be provided on site or bring a bag lunch to eat in one of our designated rooms. 

7:30 - 10:30 pm - Evening Dessert Social (Optional.  Fellowship Hall - Broadway Church)
featuring "The Conversation Cafe" (interactive social activity with the emphasis on meeting new people) and comedian Leland Klassen;

Note - You must be a registered conference delegate to participate in the evening dessert social.
Separate registration required prior to June 20th - $15.00 includes admission, a variety of desserts, and entertainment along with The Conversation Cafe.

The Conversation Cafe:  "Building relationships one conversation at a time"
During this structured and timed activity, you will either sit in a table of 4 people or with just one other person (2 chairs facing each other).  Depending on male / female ratio signed up, every effort will be made to try and have you seated with 2 females / 2 males or 1 female / 1 male combination.  Participants will be involved with at least 8 new conversations over 2 hours, switching pairings every 10 minutes.  The main goal of this activity is to provide a vehicle for people to meet and make new friends, not necessary just potential life partners.  

Registration Fees:

Conference Fees:
Early Bird Special (till May 31st / Extended till midnight June 4th) - $39.00
Standard Rate (June 4th - 19th) -  $49.00
Door Rate (June 21st) - $55.00

Evening Dessert Social: $15.00

* add 5% gst to all prices


<< Previous

Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Next >>

Site by WebRevelation :: Bookmark Site